häst utebox

Dina drömmar väntar på dig i din häst utebox

Dina drömmar väntar på dig i din häst utebox

Allting har sin tid här på vår jord. Allt har ett bäst före datum. Tiden tickar helt enkelt obönhörligen på för allt och förr eller senare måste vi alla acceptera att det är dags att gå vidare.

Det gäller som sagt både i det lilla som i det stora. För du känner kanske själv att det finns saker i ditt liv som det är dags att ta itu med för att kunna gå vidare här i livet.

Du hinner förverkliga dina planer än

Många gånger är det nämligen så att vi håller oss själva tillbaka genom att inte våga möta de där sakerna som skaver inom oss. Det brukar nämligen finnas gott om dessa.

Det trista är att allt detta undvikande främst brukar drabba oss själv i form av drömmar som aldrig besannas och planer som aldrig sjösätts.

För livet handlar om att hela tiden rikta in sig på det som i längden gör en glad, lycklig och stimulerad. Kanske är det så att din högsta dröm är att leva det lantliga livet där du varje dag går upp och mockar en och annan häst utebox och ser till att vardagen går runt på gården. Det är inte på något sätt en omöjligt dröm, även om det kräver en hel del arbete. Är du villig att betala det pris som krävs – i både tid, pengar och energi – kan du komma hur långt som helst.

Kanske är det därför hög tid att fundera på vilka saker i ditt liv som har nått sitt bäst före-datum och inte längre egentligen tjänar något syfte i ditt liv, annat än att hålla dig tillbaka.

Till syvende och sist är det upp till dig att identifiera dessa saker och bestämma dig för om det är dags att våga ta det där stora steget i livet och gå vidare.