häst utebox

Frisk luft för häst i utebox

Frisk luft för häst i utebox

editorial

Planerar du att bygga ut stallet så du får plats med några fler hästar? Eller har du kanske någon häst som inte trivs i ett inomhusstall utan behöver så mycket utevistelse som möjligt? Av olika anledningar kan hästarna behöva det. Det kan handla om att de trivs bättre så, men även att de exempelvis är dammkänsliga och ska ha det så luftigt och öppet som möjligt. 

Väljer man då en häst utebox så finns det ständigt frisk luft där. Du kan få en skräddarsydd utebox enligt dina önskemål. Det blir en snygg design som med all säkerhet kommer att passa in hos dig. Du får hjälp av ett företag som är experter på stall och olika lösningar. 

Givetvis väljer du själv måtten du ska ha på boxarna. Beroende på storleken på hästarna kan man behöva olika stora boxar. Det finns olika upplägg för hur man vill ha sina uteboxar. Prata ihop dig med företaget, så hittar ni en lösning för just dig. 

 

häst utebox

 

Låt hästen titta ut

Har du bestämt dig för att köpa ett helt stall eller uteboxar? Be då om en offert för detta från företaget. Du kan välja bland de olika storlekarna som finns. Om möjlighet finns är det alltid bra att ha en box extra, för helt ärligt: man kan inte få nog av hästar. Ni kommer få ett stort och fint stall som både du och dina hästar kommer trivas i. Det kommer såklart även finnas plats för förvaring av dina saker. 

Du väljer själv om du vill att företaget kommer med ut och monterar upp det eller om du vill göra det själv. Det kan vara skönt att låta proffsen göra det. De känner väl till sakerna och sätter snabbt och smidigt upp stallet. Har du en egen hantverkare kan du även låta denne göra det.