veterinär - zoobutik

Välj det bästa djurfodret

Välj det bästa djurfodret

Våra vanligaste husdjur är katt, hund, gnagare, fågel. Så många som en femtedel av alla hushåll i Sverige har katt. Husdjuren blir som våra familjemedlemmar och vi vill alltid att de ska ha det så bra som möjligt. För att ha välmående husdjur är det viktigt vad de äter. Bor du i västra Stockholm finns en Zoobutik i Vällingby som säljer veterinärfoder, vilket är det bästa fodret för ditt älskade husdjur. Kolla in sortimentet på https://www.vinstazoo.se/.

 

Gå till frisören med vovven

Hunden är människans bästa vän. Eller? Hur som helst, så är hundar inte bara väldigt trofasta, de är ofta utrustade med päls. Pälsen kan vara korthårig eller långhårig. Rakt hår eller lockigt som hos pudeln. Men oavsett sort, så behöver pälsen skötas om. Eller trimmas. Och det är sannerligen inget man gör själv hemma. Välj en utbildad hundfrisör som har erfarenhet och kan handskas med alla typer av hundpäls. Det är inte bara för att det ska bli så snyggt som möjligt, det är också för att hunden ska kunna känna sig trygg med någon som vet hur det ska gå till. Och det är verkligen en konstfärdighet att kunna trimma en hund. En Zoobutik i Vällingby har glasfönster in till frisersalongen, så att besökare kan få se på när hunden trimmas och ibland får en makeover inför utställning. 

 

 

Klippa klorna är ingen lek

Att klippa klorna på en katt kan gå som smort, om man är säker på handen och katten är lugn. Men det kan gå illa så att man klipper för långt ner och då blir katten av förståeliga skäl ilsken. Och kattklor kan rivas. Hundar, kaniner och gnagare behöver också få klorna klippta regelbundet. För långa hundklor som går av är smärtsamt, så håll efter manikyren på tassarna. Ta hjälp av erfaren personal på en Zoobutik i Vällingby.